A-
A
A+
Change to white mode
Change to normal mode
Change to text yellow mode
TH
CN
EN
DE
JP
TH
Dining
หน้าแรก
ประเด็น
สุขภาพ สาธารณสุข
การเดินทาง คมนาคม
ศิลปะ วัฒนธรรม
เศรษฐกิจและการเงิน
เทคโนโลยี
การศึกษา
การท่องเที่ยว
ด้านสิ่งแวดล้อม
ด้านอาหาร
การเข้าเมืองและการเป็นพลเมือง
ประชาสัมพันธ์
คู่มือคำแนะนำ
หนังสืออิเล็กทรอนิกส์
เยี่ยมชมประเทศไทย
คำแนะนำความปลอดภัย
ข้อมูลการเข้าเมือง
ข้อมูลการท่องเที่ยว
เกี่ยวกับประเทศไทย
ธงชาติไทย
เพลงประจำชาติไทย
ภาษาไทย ภาษาประจำชาติไทย
ภูมิประเทศและขนาดพื้นที่
เมืองหลวงของประเทศไทย
จำนวนประชากร ในประเทศไทย
เงินบาท สกุลเงินประเทศไทย
อุตสาหกรรมหลัก
ศาสนาในประเทศไทย
การปกครองของประเทศไทย
บริการภาครัฐ
คำถามที่พบบ่อย
หน้าแรก
นักท่องเที่ยว
Dining
นักท่องเที่ยว
ข้อมูลที่เป็นประโยชน์
ข้อมูลด้านการท่องเที่ยว
อาหาร และร้านอาหาร
สินค้าและร้านจำหน่ายสินค้า
การเดินทางและขนส่งสาธารณะ
ข้อคำแนะนำความปลอดภัยและเบอร์ติดต่อฉุกเฉิน
ภาษี
กฎหมาย
Dining
Thailand’s First Asian Winner of The World’s Best Female Chef 2025 Global Culinary Honor
Sharing the 20 New Bib Gourmand Winners for 2025 Elevating Sustainability in Thailand's Food Industry
Must-Do in Songkhla Creative City Initiative: 4 Must-Try Dishes in Songkhla
Awaiting Excitement! ‘Tom Yum Goong’ and ‘Kebaya’ Nominated for ‘Intangible Cultural Heritage of Humanity’
Tom Yum Kung inscribed as UNESCO’s Intangible Cultural Heritage of Humanity
The culture of "Pla Daek" (fermented fish) is an identity of Isaan that endures through every era.
3S Strategy to Promote Thai Food Soft Power and Captivate the World.
The Charm of Thai Kanom Krok: Crispy, Soft, and Filled with Rich Coconut from Authentic Thai Ingredients
Discover the Thai-Lao Route: A Special No Fuss Railway Journey
“Instant Happiness with Apo and Nong Noy” Cute Cute Thai Travel
‹
1
2
3
4
5
6
›
สงวนลิขสิทธิ์ 2022 โดย กรมประชาสัมพันธ์
สถิติการเข้าชม : 94,122,006